Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Click here to read Dr Steven Lamm's Review

Intrebari frecvente despre VigRX Plus™

Ce este VigRX Plus?

VigRX Plus este varianta imbunatatita a formulei originale VigRX. VigRX este o formula naturala pe baza de plante pentru marirea penisului, cu ajutorul careia se poate mari lungimea si grosimea penisului, virilitatea si functia sexuala. Clientii nostrii au constatat ca nici un alt produs pentru marirea penisului nu a dat rezultatele pe care VigRX le da.

Pentru imbunatatirea formulei am mai adaugat Bioperine®, Tribulus si Damiana. Aceste ingrediente se gasesc numai in VigRX Plus nu si in formula originala VigRX. Desi VigRX este cel mai bun produs de pe piata ne straduim in continuu sa dezvoltam formula si rezultatele pe care le da. Aceste ingrediente aditionale fac ca cel mai bun produs de marire a penisului sa fie si mai bun. Damiana si Tribulus au fost folosite de milenii pentru cresterea libidoului. Cu includerea lor in formula VigRX Plus, rezultatele au fost si mai bune la pacienti, iar Bioperine® face ca celelalte ingrediente sa fie si mai eficace.

Ce inseamna de fapt Bioperine®?

Inchipuiti-va un tip de benzina la care s-a adaugat un aditiv care face ca benzina sa fie mai buna. Din cauza acestuia ati descoperi ca ati parcurs un drum mult mai lung cu un litru de benzina. Si lucrul cel mai bun este ca nu trebuie sa platiti mai mult pentru acest aditiv. Ar fi acesta un mare lucru? Bioperine® functioneaza intr-un mod similar. Incluzand Bioperine®, ceilalti componenti sunt mult mai eficienti. Noi credem ca acesta este un mare lucru.

Nici un alt produs pentru marirea penisului de pe piata nu contine acest ingredient. Daca vreti cele mai bune rezultate, folositi VigRX Plus.

Cum functioneaza VigRX Plus?
Aceasta formula pentru marirea tesuturilor penisului erect, este creata dintr-un amestec de plante din toate partile lumii. Pe ambele parti ale penisului se gasesc doua zone spongioase, numite corpi cavernosi, care se umfla cu sange din arterele penisului cauzand erectia. VigRX Plus a fost creat stiintific pentru extinderea acestor tesuturi pentru a-i face si mai mari. Astfel aceste tesuturi pot retine mai mult sange ca inainte. VigRX Plus contine 5 mg Bioperine®, despre care s-a dovedit a fi util in ajutarea absorbtiei celorlalti componenti.
Cate pastile trebuie sa iau?
Luati cate o pastila de doua ori pe zi. Atat. VigRX Plus este natural, din plante.
Are efecte secundare?
Nu s-a raportat nici un efect secundar. Pastilele VigRX Plus se elibereaza fara reteta si nu au nici un risc. Ca si la celelalte suplimente alimentare, nu depasiti doza zilnica recomandata.
Cine ar trebui sa comande VigRX Plus?
Dvs. ar trebui sa comandati VigRX Plus daca vreti ca placerea dvs. sa fie mai lunga si mai intensa cu o formula herbala care chiar functioneaza. Acest produs este aprobat de medici. Este complet natural si rezultatele vor fi vizibile.
De cat timp am nevoie pentru a obtine rezultatele dorite?

Iata o descriere detaliata si realista referitoare la ceea ce va puteti astepta in timpul erectiei.

Luna 1: prima schimbare la care va puteti astepta sunt erectiile mai durabile. Veti mai observa marirea penisului in lungime si grosime in stare erecta.

Luna 2: acum incepe sa devina mai excitant. Veti fi uimiti daca va uitati in oglinda. Veti mai observa mai multa rezistenta sexuala.

Luna 3 si dupa: acum in timpul erectiilor penisul dvs. apare si se simte mai ferm, ca piatra, mai mare decat v-ati fi imaginat vreodata.

Ce contine VigRX Plus?
Compozitia VigRX Plus este alcatuita din plante cunoscute pentru eficacitatea lor si amestecate intr-o formula puternica. Aceste plante speciale au fost culese din toate partile lumii.
De ce in forma de pastile? De ce nu lichid?
Pentru ca este foarte important sa luati cantitatea exacta, care este pusa intr-o pastila. Pentru lichide este nevoie de o pipeta, lingura sau pahar si este posibil sa luati cantitatea gresita.
Am citit, ca in general penisul este de 15 cm. Cum ramane cu barbatii de alta rasa sau din alte tari?
Scala lui Kinsey este cel mai complet studiu referitor la marimea penisului. in aceasta el sustine ca penisul la barbatii albi este in medie de 15.74 cm lungime si 9.39 cm grosime, iar  la negri este de 16 cm lungime si 9.68 cm grosime. Aceasta este o diferenta de cativa milimetri, care nu este semnificativa din punct de vedere statistic. in general vorbind, diferenta nu este mare in marimea penisurilor si aceasta se aplica peste tot. VigRX Plus functioneaza ca un maritor al penisului erect.
Se poate compara cu Viagra?
VigRX Plus este complet natural. Este o formula herbala. Nu se cunosc efecte secundare. in schimb se cunosc alte avantaje: plantele au efecte benefice si asupra altor organe.
Nu vreau ca nimeni altcineva sa stie ce am comandat. Ambalajul are vreo reprezentare grafica care vorbeste de la sine sau cu vreun nume pe el?
Niciodata! Intimitatea dvs. este pe locul intai la noi. Ambalajul este simplu, discret si fara nici o indicatie cu privire la continut.
Satisfaction Guaranteed