Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Click here to read Dr Steven Lamm's Review

Rezultatele studiilor clinice au demonstrat ca
VigRX creste in mod semnificativ dorinta sexuala, dimensiunea penisului, presiunea sangelui (ICP) si densitatea spermei.


Studiul clinic #1:

Doua doze de  VigRX (conform dozajului uman obisnuit) i.e . 15 si 30 mg/kg/D au fost administrate pe cale orala sobolanilor adulti Sprague Dawley timp de 14 zile consecutiv comparativ cu grupul de control care a primit 1 ml. cu apa distilata/D.

Rezultatele care au demonstrat ca, greutatea corporala in urma folosirii VigRX – nu s-a modificat in mod semnificativ fata de grupul de control.

VigRX in special in urma dozajului de 30 mg/kg/D poate mari dorinta sexuala, dimensiunea penisului in erectie, presiunea sangelui (ICP) si densitatea sangelui la sobolani.

Nivelul testosteronului din sange in cazul grupului tratat cu VigRX si al grupului de control nu sunt diferite din punct de vedere statistic. Greutatea corporala si greutatea altor organe: penisul, testicolele, vezica seminala, prostata, glanda suprarenala, splina and glanda pituitara a grupurilor tratate cu  VigRX – nu difera in mod semnificativ fata de grupun de control cu exceptia ficatului si a rinichilor care in urma folosirii VigRX – cantareau mai putin decat in cazul grupului de control.

S-a concluzionat ca VigRX intr-un dozaj de  30mg/kg/D poate induce dorinta sexuala, mari dimensiunea penisului, imbunatateste erectia si mareste densitatea spermei la sobolanii carora li s-a administrat  VigRX .

Raportul complet este in curs de aparitie intr-un jurnal stiintific.


Studiul clinic #2:

Scopul acestui proiect a fost investigarea efectelor pe termen lung si a comportamentul in urma administrarii VigRX asupra vietii sexuale la 4, 8 si 12 saptamani de tratament, si asupra penisului in erectie,presiunii intercavernoase, nivelului de testosteron, denistatii spermei, compozitia sangelui si alti parametri ai sangelui, asociate cu comportamentul reproducator, schimbari ale altor organe dupa 12 saptamani de tratament,la sobolanii masculi adulti  Sprague-Dawley.

Tratamentul pe termen lung cu  VigRX timp de 12 saptamani poate mari semnficativ densitatea spermei grosimea penisului in erectie  si presiunea intercavernoasa dar nu are nici un efect secundar asupra greutatii vreunui alt organ:  penisul, testicolele, vezica seminala, prostata, glanda suprarenala, splina and glanda pituitara

Tratamentul pe termen lung cu  VigRX nu are efecte negative asupra compozitiei chimice a sangelui, parametrilor sangelui exceptand parametrii  limfocitei dar tratamentul pe termen lung cu  VigRX poate mari semnificativ nivelul de testosteron in acesti sobolani.

Histopatologia unor organe au demonstrat ca tratamentul pe termen lung cu VigRX nu are efecte patologice asupra acestora.

Tratamentul pe termen lung cu  VigRX poate mari semnificativ dimensiunea penisului in erectie, densitatea spermei, presiunea intercavernoasa si nivelul testosteronului, dar nu are efect asupra greutatii fiecarui organ, compozitiei chimice a sangelui si a altor parametri ai acestuia. Tratamentul pe termen lung cu VigRX nu are efecte patologice asupra vietii acestora.

Raportul complet va fi publicat in curand in Jurnalul Stiintific.

Satisfaction Guaranteed

  • Erectii mai puternice si mai indelungate!
  • Energie si virilitatea unui tanar sanatos!
  • Orgasme mai intense!
  • Control asupra ejacularii, eliminarea definitiva a ejacularii premature!